Lieve oppas biedt zich aan

Reageer op oproep
Nederland

Wie

Hoi!

Ik ben een lieve avontuurlijke doch rustige jongedame met -natuurlijk! -een hart voor dieren. Ik ben opgegroeid met honden en katten, en ik heb zelf ook altijd katten gehad. Ook wil ik graag voor andere dieren zorgen, alleen heb ik nog niet met alle soorten dieren ervaring.

Deze lente en zomer ben ik nog diverse perioden in Nederland beschikbaar.

Wat

Ik zal hier niet beloven dat ik het liefste hele dagen binnenshuis vertoef, dat zou niet eerlijk zijn, maar ik ben zeker niet de hele dag op pad. Wat ik graag doe is heerlijk uitgebreid wandelen, mocht u honden hebben zal ik dat zeker drie keer per dag met ze doen. Graag maximaal drie honden hoor, anders wordt het te ingewikkeld voor mij:-). Maar ik ben ook graag thuis, ik hou bijvoorbeeld ook erg van lezen, en dan bij voorkeur met een kat op schoot! Vanzelfsprekend krijgen alle dieren op gezette tijden eten, en nodige verzorging zoals borstelen of medicijnen. Knuffeldieren vind ik erg gezellig!

In uw huis zorg ik voor de plantjes, de post netjes op een stapeltje en voor brood, melk en eitjes op de dag dat u thuis komt.

In ruil vraag ik geen vergoeding, maar wel een fris bed, een douche, gebruik van keuken en het liefste ook gebruik van internet en van een wasmachine!

Wanneer toelichting

Ik ben nog beschikbaar in de perioden:

* 3 Mei tot 29 Mei (m.u.v. 25 Mei overdag)

* 2 Juni tot 8 Juni

* 30 Juni tot 5 Juli

* 7 Augustus tot 25 Augustus

Kenmerken

Bij diereneigenaar
Nee

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Wil oppassen op

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen

Wil oppassen in

Nederland
Noord-Europa
West-Europa
Oost-Europa
Zuid-Europa
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Afrika
Azië