Gepassioneerde oppasser

Reageer op oproep
Noord-Holland, Nederland

Wie

Ik ben een alleenstaande 43 jarige, rustige, betrouwbare niet rokende man. Door talloze korte en lange reizen ben ik zeer flexibel, zelfstandig, geen zeurder en raak al helemaal niet snel in paniek. Wij hebben “thuis” altijd dieren gehad (hond, katten, vogel, marmot) en ben een echte dierenvriend. Een “communicator” die de mensen op wiens huis hij past zeer goed op de hoogte houdt, betrouwbaar en naast de aandacht voor de dieren zorg ik voor de post, plantjes etc. Ik maak graag goede en duidelijke afspraken voordat we met elkaar in zee gaan.

Wat

Het enige wat ik vraag is een rustige werkplek met internet en ik zal met alle liefde op uw dieren passen zonder enige vergoeding en uw huis op orde houden (post en schoon). Ik heb in het verleden meerdere malen op “huizen” gepast inclusief huisdieren van familie en andere oppasadressen. Deze zijn opvraagbaar. Mijn voorkeur (en ervaring) gaat uit naar katten; andere dieren even in overleg. Ik heb geen eigen vervoer dus een supermarkt en bushalte (of trein) is handig.

Wanneer toelichting

Ik ben beschikbaar vanaf 4 Januari 2016 tot ongeveer half Februari 2016. Waarschijnlijk zoek ik ook voor de gehele maand Juli 2016 een oppasadres. Kennismaking is voor mij ook heel belangrijk. Oppassen in het buitenland is geen probleem.

Kenmerken

Bij diereneigenaar
Nee

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Wil oppassen op

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen

Wil oppassen in

Nederland
Noord-Europa
West-Europa
Oost-Europa
Zuid-Europa
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Afrika
Azië