Dierenverzorger aangeboden

Reageer op oproep
Almere, Flevoland, Nederland

Wie

Ik ben Demy van der Laan en ik ben momenteel 19 jaar oud.

Ik zit op Groenhorst college in Barneveld en doe daar de dierenverzorging opleiding op niveau 3 (ik zit nu in het 2de leerjaar). Als ik mijn diploma heb als dierenverzorger zou ik graag met honden/katten/konijnen in een asiel willen werken.Ik heb 2 maanden stage gelopen bij dierenasiel Crailo, 2 maanden bij paard in nood Spanje en ik doe momenteel vrijwilligerswerk bij Kinderboerderij/manege de stek in Almere.

Ik heb met alle soorten dieren ervaring doordat ik op een dierenschool zit. Ik leer dus ook hoe ik exotische dieren moet verzorgen. Ik heb al mijn hele leven huisdieren gehad maar nu heb ik een kat, een hamster en 2 konijnen

Wat

Doordat mijn kat erg bang is kan ik geen honden/katten of vreemde konijnen opvangen. Ik kan alleen knaagdieren zoals hamsters, gerbils en cavia's thuis opvangen. Wel kan ik bij u thuis uw dieren verzorgen als u bijvoorbeeld op vakantie bent.Ik bezit een B rijbewijs en heb een auto ter beschikking.

Alleen beschikbaar in Almere.

Prijs en dagen in overleg.

Wanneer toelichting

Opvang kan alle maanden van het jaar, omdat ik dan gewoon na schooltijd voor het dier kan zorgen. Als ik aan huis moet verzorgen kan het alleen in de schoolvakanties omdat ik dan ook de tijd heb om te komen.

Kenmerken

Bij diereneigenaar
Ja

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Wil oppassen op

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen

Wil oppassen in

Nederland
Noord-Europa
West-Europa
Oost-Europa
Zuid-Europa
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Afrika
Azië