Op zoek naar rust?

Reageer op oproep
Kleve, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Wie

Hallo, wij zijn 2 werkende personen en met enige regelmaat moeten wij voor het werk naar het buitenland. We zoeke graag via deze site een oppas. Dat kan een persoon alleen zijn of partners / vrienden. Kinderen zijn onze honden niet gewend en ook andere honden kunnen niet mee genomen. Ben je net als wij op zoek naar ruimte en rust, dan is dit een fantastische plek voor je.

Wat

We wonen net over de grens bij Nijmegen in de buurt van Kleve. Heel landelijk in een vrijstaand huis met grote tuin en speelveld voor onze 3 honden. De oudste van 9 jaar is een Saarloos wolfhond, evenals de jongste van 3 jaar. Dit zijn heel fraaie honden die ook wat eigenzinnig zijn. Met een heel natuurlijk karakter. Dan hebben we ook nog een 7 jarige kruising boxer / dog. Die moet altijd even wennen want is wat onzeker. De honden gaan gewoon op het veld uit, hoewel je af en toe best een van de Saarlozen voor een wandeling mee zou kunnen nemen. Overigens kunnen ze gemakkelijk een aantal uur alleen blijven, zodat er ruim de tijd is om zelf weg te gaan.

Het huis is comfortable, van alle gemakken voorzien. Oppas voelt zich altijd prima thuis hier. We hebben wifi maar bewust geen T. omdat we van de rust willen genieten. Wel een ruim aanbod aan DVD´s die je in je laptop kan afspelen of lees een boek, neem een bad.

Kleve is bereikbaar in 10 autominuten, daar vind je alle winkels. Er is een mooi bos om te wandelen. Nijmegen bereik je in 20 minuten.

Wanneer toelichting

We zoeken oppas voor 8 t/m 18 mei. Wil je genieten van deze prachtige omgeving, dan ben je van harte welkom.

Kenmerken

Bij diereneigenaar

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Heeft

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen