Voor natuurliefhebbers

Reageer op oproep
Gelderland, Nederland

Wie

U houdt van rust, ruimte, natuur en bent uiteraard dol op dieren? Dan zult u zich vast en zeker thuis voelen op ons terrein van anderhalve hectare op de Veluwe. Wij zijn een echtpaar dat binnenkort gaat genieten van ons pensioen. Hoewel wij volop genieten van het wonen op deze unieke locatie, willen we ook andere mooie plekjes gaan ontdekken en voor kortere en langere tijd gaan reizen. We hebben goede ervaringen met onze vaste oppassers, zij kunnen echter alleen in de schoolvakanties.

Wat

Onze drie honden en twee katten hebben het hier reuze naar hun zin en kunnen los op het terrein lopen. De labrador is inmiddels zo oud dat hij een rondje om het huis wel voldoende vindt, maar de duitse herder en het vanalleswat-hondje kun je een groot plezier doen met een boswandeling. Het zijn makkelijke honden die uit een asiel komen en nog steeds dankbaar zijn voor een aai en een brokje. De twee katten zijn erg aanhankelijk. De oudste heeft de respectabele leeftijd van twintig jaar bereikt en blijft meestal binnen, de kater is wat jonger en meldt zich voor eten, een knuffel en gaat dan weer op jacht. Want er is genoeg te jagen hier: allerlei vogels, boommarters, konijnen, libelles, vlinders. De honden zijn jagers en wanneer zij de kans zien gaan ze ook achter de katten aan. Dit vereist oplettendheid bij het losaten in de tuin. Wij hebben hierin een systeem ontwikkeld die we u zullen uitleggen, kwestie van routine.

Ons huis is ruim en comfortabel ingericht met sauna, wifi en een fitnesskamer. In onze tuin is altijd wel een plek met zon of schaduw. Mocht u gasten willen ontvangen dan horen we dat graag van tevoren.

Interesse? Dan maken wij graag een afspraak voor nadere kennismaking!

Wanneer toelichting

28-12-2014/12-01-2015.

De andere data liggen nog niet vast en kunnen in overleg.

Kenmerken

Bij diereneigenaar

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Heeft

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen