Natuurliefhebber die voor onze hondBelle en onze poezenwil zorgen

Reageer op oproep
Laag Zuthem, Overijssel, Nederland

Wie

Wij zijn een gezin bestaande uit 5 personen. Onze zoon reist momenteel door Australië, onze dochter studeert in Amsterdam en onze andere dochter studeert in Zwolle en woont nog gezellig thuis. Na een dag werken genieten we elke dag van onze tuin en van de landelijke omgeving waar we in wonen.

Wat

We wonen aan de rand van het dorp Laag Zuthem, een klein dorpje gelegen tussen Zwolle en Heino. Laag Zuthem ligt in een landelijke omgeving aan het water en dichtbij het landgoed de Alerdinck.

Wij zoeken oppas voor ons hondje Belle die we sinds oktober hebben en voor onze poezen Quincy en CoCo. Zij genieten net als wij van onze tuin en de omgeving. De poezen willen behalve elke dag wat eten een klein beetje aandacht. Belle wil graag 4x per dag een wandeling maken. De plantjes in de kamer willen regelmatig ern beetje water en als het erg droog weer dan wil de tuin ook water. Een keer grasmaaien, de containers aan de weg en de post opruimen. En natuurlijk het huis netjes houden. Dat zijn onze wensen wat betreft de verzorging van onze dieren en ons huis tijdens de vakantie.

Wanneer toelichting

Vanaf 2 juli tot en met 23 juli zijn wij op vakantie. In deze periode zoeken we iemand die onze dieren wil verzorgen, op ons huis wil letten en van de tuin en de omgeving wil genieten.

Kenmerken

Bij diereneigenaar

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Heeft

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen