Oppas La Creuse.

Reageer op oproep
Quilly, Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine, Frankrijk

Wie

Boor Fekkes

2 La Chezotte,

23700 Les Mars,

La France.

Oh, ik zie dat ik iets over mezelf moet vertellen. Maar ja, het belangrijkste staat hieronder. Nu ja mijn leeftijd dan: ik ben 74 jaar en werkzaam geweest in het onderwijs en aanverwante artikelen. Een deel van het jaar komt mijn vriendin en ook andere vrienden mij hier opzoeken en dan is het altijd een geweldig gezellige boel.

Wat

Ik woon in een oude boerderij in de Creuse. Naast de boerderij heb ik een chalet laten bouwen met vloerverwarming. Dus als de stemming nostalgisch is trek ik mij terug in de boerderij om te genieten van de houtkachel en het rustieke, maar ga ik meer voor gemak dan zoek ik de chalet op.

De boerderij beschikt over internet met wifi.

Mijn vriendin Lies heeft een jack russel van 14 jaar, dus inmiddels zeer rustig. Ik heb een sheltie van 5 jaar, vol energie, maar zeer aanhankelijk, gevoelig en gehoorzaam.

Wij zijn van plan in mei en als het per ongeluk een beetje uitloopt ook een deel van juni naar Italie te gaan. Voor deze periode zoeken wij een oppas voor onze honden. Uiteraard staan beide huizen volledig ter beschikking van de oppas. Wij denken hierbij aan een gepensioneerd echtpaar, dat behoefte heeft aan een rustige en mooie omgeving. Want de Creuse is heel rustig. Het is een landschap van weiden, heggen en bomen. Er zijn geen grote steden in de buurt. Dus voor cultuur moet je er niet zijn. Op vier kilometer afstand is er een dorp met alle voorzieningen voor de dagelijkse behoeften.

(De kaart onder de advertentie klopt niet . Dat moet het Centraal Plateau zijn).

Wanneer toelichting

Dus de hele maand mei, maar omdat we naar zuid Italie gaan kan het uitlopen zodat een deel van juni wordt meegenomen. Maar contact is tegenwoordig zo gemaakt, zodat we de oppas tijdig kunnen informeren.

Niet meer van toepassing

Kenmerken

Bij diereneigenaar

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Heeft

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen