lieve kattenoppas gezocht in Leeuwarden

Reageer op oproep
Leeuwarden, Friesland, Nederland

Wie

Wij zijn een gezin met twee tienerdochters en wonen in Leeuwarden. Voor onze katten (14 en bijna 1) zoeken we lieve oppas; mensen die oprecht van poezen houden en graag met ze knuffelen en ze op schoot hebben. Aandacht, zorg en er gewoon zijn staan voorop. In ruil daarvoor bieden we een knus huis met tuin in een rustige buurt, op loopafstand van het historische centrum van de stad. Leeuwarden is uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa 2018. Er is hier en in de rest van de provincie veel te doen en zien. Wandel- en fietsmogelijkheden zijn er ook te over. Gebruik van fietsen mogelijk. Wij gaan uit van gesloten beurzen.

Wat

Onze Griekse poes Yasu (14) en Friese kater Nelson (bijna 1) willen natuurlijk dagelijks eten, vers water en krijgen graag af en toe een schone bak. Belangrijkste is echter dat er mensen in huis zijn, dat ze aandacht krijgen en op zijn tijd een knuffel of zachte schoot. Echte dierenliefde is dus een voorwaarde. Behalve een mini-grasveldje in voortuin dat eens per week gemaaid moet worden, is er geen tuinwerk (tenzij gewenst...). Wij zorgen dat het huis schoon is als we vertrekken en zien het graag ook zo bij terugkomst. Wifi aanwezig, leuke boeken en films genoeg in huis. Supermarkt om de hoek, station nabij. Graag af en toe app- of mailcontact over de dieren.

Wanneer toelichting

Wij gaan een week weg in de meivakantie (30 april - 7 mei) en vier weken tussen half juli - half augustus. Eventueel kortere periode mogelijk in de zomervakantie, in overleg. Kennismaking vooraf gewenst.

Kenmerken

Bij diereneigenaar

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Heeft

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen