dierenvrienden gezocht

Reageer op oproep
Cruseilles, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Wie

Echtpaar van middelbare leeftijd. Heer, Geoloog, dame sociaaal juridisch geschoold.

Wij zoeken niet rokende oppassers die daadwerkelijk voor de dieren willen zorgen en niet alleen uit zijn op een 'vakantie- of tijdelijk woon adres', zodat wij er verzekerd van zijn bij onze thuiskomst blije huisdieren aan te treffen en geen stresskippen. U kunt juist d.m.v. de goede wandelomgeving en rust van een fijne tijd genieten.

Wij gaan ervan uit dat u uw eigen voeding koopt en toiletbenodigheden. Uiteraard kunt u onze kruiden e.d. gebruiken, maar wanneer u iets opmaakt stellen wij het op prijs dat e.e.a. weer aangevuld wordt.

Ook fijn wanneer ons huis schoongehouden wordt en wij eveneens in een schoon huis thuis mogen komen.

Wat

.

Ons moderne en comfortabele huis kijkt uit op de Alpen en ligt tussen Annecy en Geneve, maar aan de Franse kant. Er zijn volop wandelmogelijkheden en wanneer u cultuur zoekt, kan dat in Geneve, op 25 km of in Annecy op 20 km afstand. Het stadje Cruseilles, waar wij ondere vallen, ligt op 4 km afstand er zijn daar genoeg voorzieningen, een aantal dorpsrestaurants, kappers, 2 supermarkten. Ook zijn er grote Biologische supermarkten in de buurt. Er is zelfs een theatertje. Er is een goede apotheek.

U kunt gebruik maken van de slaapkamer in de studio op de benedenverdieping en de rest van ons huis. en ons buitenzwembad. Er is een tv aansluiting op NL televisie en een internetverbinding.

Wij stellen het op prijs wanneer u onze dieren met de juiste zorg omringt, ze regelmatig uitlaat, hun waterbak controleert wanneer ze in de tuin liggen en contact met ons houdt tijdens onze afwezigheid over hun wel en wee.

Ze hebben geen medicatie nodig, wel moeten de oren van onze labrador regelmatig gecheckt worden op roodheid.

Het zou fijn zijn wanneer de tuin gesproeid wordt na warme dagen en de planten die in bakken staan, 12 buiten en 12 binnen, bewaterd worden. Indien noodzakelijk en u bent in de gelegenheid om dit te doen, zou gras maaien welkom zijn.

Wanneer toelichting

Wij zoeken oppas, graag een, man/man, man/vrouw, vrouw/vrouw, voor onze Grote Zwitser van 4 jaar, onze Labrador van 9 en kat van bijna 9 jaar oud, voor 1 of 2 weken in begin september 2018.

Wij overleggen graag meer info met foto's wanneer u daadwerkelijk geïnteresseerd bent.

Kenmerken

Bij diereneigenaar

Wanneer

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Heeft

Hond (groot)
Hond (klein)
Kat
Paard
Knaagdier
Vee
Pluimvee
Reptielen
Insecten
Vissen